OM HENRIK WAGNER

“BAG KAMERAET”

Jeg er født i Nyköping, Sverige og er opvokset i Aalborg med en brændende passion for at udfolde mig kreativt, enten igennem mit kamera eller når bølgerne er til det, på mit surfbræt.
Så kort kan man sige, Jeg er en passioneret, bølgeridende ovenvandsfotograf og med min base i Aalborg, er jeg klar til at løse opgaver i hele landet såvel som udlandet. 

Da Jeg tog springet og startede mit eget fotostudie tilbage i 2008, var det én af de bedste beslutninger jeg har taget i mit liv, da det gav mig muligheden for at arbejde med det jeg brænder for, hver eneste dag. En tanke jeg er meget lykkelig og taknemmelig for.  

 

“Vision er kunsten i at se, hvad der er usynligt for andre”

– Jonathan Swift

“UDEN KAMERAET”

Når jeg ikke laver billeder, finder du mig i at surfe de lokale bølger på vestkysten. Når muligheden er der, udforskes mine omgivelser til lands eller udenlands og tiden tilbringes sammen med min dejlige familie og venner og en god stor kop kaffe.

 

Vintage Travel

Vintage Travel

Model: Mia Elisabeth Sørensen

Det var i 1844 den første jernbane , Altona-Kiel-banen, blev åbnet i Danmark, først 20 år efter blev Jernbanen i Aalborg åbnet, og siden brugt som lokation til dette fotoshoot.

INSTAGRAM

Vintage Travel

Vintage Travel

Model: Mia Elisabeth Sørensen

Det var i 1844 den første jernbane , Altona-Kiel-banen, blev åbnet i Danmark, først 20 år efter blev Jernbanen i Aalborg åbnet, og siden brugt som lokation til dette fotoshoot.

TØJ

TØJ

Tips til tøj Når folk ser på dit færdige portræt skal de først se dig, ikke hvad du er iført. Mørke, massive, neutrale eller dæmpede toner fungerer normalt bedst; undgå høje kraver eller travle mønstre. Lange ærmer ser bedre ud på portrætter end korte ærmer eller...