OM HENRIK WAGNER G 

“BAG KAMERAET” 

BIO

Henrik Wagner Guldager er en redaktionel og kommerciel fotograf med base i Aalborg, Danmark – 

“når jeg ikke tager billeder, finder du mig surfe på den lokale strand i løkken eller i “Cold Hawaaii” og når muligheden er der, udforskes mine omgivelser eller tiden tilbringes sammen med min familie og mine nærmeste venner.

EKSPERTISE

Mit arbejde fokuserer på at fange et øjeblik, uanset om det er et portræt, livsstilbilleder eller bare det perfekte lys.

Altid eksperimentere med nye teknikker, jeg er lige så komfortabel med analog som digital teknologi, og jeg kan bruge begge i henhold til projektets behov.

SKAL VI ARBEJDE SAMMEN ?

JEG VIL GERNE ARBEJDE SAMMEN MED DIG – vil du booke en portræt fotosession eller måske står du og mangler et kommercielt head-shot til din linkedIn profil eller CV.  – Måske skal du bruge nogle fede professionelle billeder til lancering af dit nye produkt ? – Så kan jeg hjælpe dig.

For at jeg kan hjælpe dig bedst muligt, har jeg brug for lidt info når du kontakter mig ang. en fotografering.  oplys mig gerne om : 

  • Hvilken type billeder du har brug for: Privat/Business Portræt, Headshot/Profil-foto, Livsstil/Reklame-foto, udtryk, stil ?
  • Antallet af billeder ?
  • Hvilken målgruppe henvender du dig til ?
  • Hvor vil du gerne bruge dine billeder – I hvilken medie/r ?
  • Og sidst ! 😊 Hvornår vil du gerne fotograferes ?

 

KONTAKT

Jeg er tilgængelig for lokale projekter samt potentielle freelance og beskæftigelsesmuligheder.
Brug kontaktformularen nederst på denne side, her kan du høre mere om mine satser/priser, tilgængelighed, planlægning og meget mere, eller bare for at sige hej 👋 😊

 

 

 

“Vision er kunsten i at se, hvad der er usynligt for andre”

– Jonathan Swift

“UDEN KAMERAET”

Når jeg ikke laver billeder, finder du mig i at surfe de lokale bølger på vestkysten. Når muligheden er der, udforskes mine omgivelser til lands eller udenlands og tiden tilbringes sammen med min dejlige familie og venner og en god stor kop kaffe.

 

INSTAGRAM

TØJ

TØJ

Tips til tøj Når folk ser på dit færdige portræt skal de først se dig, ikke hvad du er iført. Mørke, massive, neutrale eller dæmpede toner fungerer normalt bedst; undgå høje kraver eller travle mønstre. Lange ærmer ser bedre ud på portrætter end korte ærmer eller...

TIPS TIL DIT NYE PORTRÆT

TIPS TIL DIT NYE PORTRÆT

Tips til at hjælpe dig på rette vej Når du bliver fotograferet ved Henrik Wagner G Photography, er det meget vigtigt for mig, at fotograferingen bliver en behagelig og gerne sjov proces, så resultatet afspejler dig som den person du er, og viser dig fra din absolut...

SKAL VI ARBEJDE SAMMEN ? vil du booke en portræt fotosession eller måske står du og mangler et kommercielt head-shot til din linkedIn profil eller CV. - Måske skal du bruge nogle fede professionelle billeder til lancering af dit nye produkt ? - Så kan jeg hjælpe dig.

1 + 15 =