Warning: The magic method The_SEO_Framework\Traits\Enclose_Stray_Private::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/e/1/henrikwagnerg.dk/httpd.www/web/wp-content/plugins/autodescription/inc/traits/core/overload.trait.php on line 122 Warning: The magic method The_SEO_Framework\Traits\Enclose_Core_Final::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/e/1/henrikwagnerg.dk/httpd.www/web/wp-content/plugins/autodescription/inc/traits/core/overload.trait.php on line 135 Warning: The magic method WC_Stripe::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/e/1/henrikwagnerg.dk/httpd.www/web/wp-content/plugins/woocommerce-gateway-stripe/woocommerce-gateway-stripe.php on line 89 Warning: The magic method Automattic\WooCommerce\RestApi\Utilities\SingletonTrait::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/e/1/henrikwagnerg.dk/httpd.www/web/wp-content/plugins/woocommerce/packages/woocommerce-rest-api/src/Utilities/SingletonTrait.php on line 48 Om Henrik Wagner G. | Henrik Wagner G

OM HENRIK WAGNER G 

“BAG KAMERAET” 

BIO

Henrik Wagner Guldager er en redaktionel og kommerciel fotograf med base i Aalborg, Danmark –

Jeg er en passioneret, bølgeridende ovenvandsfotograf, der har brugt det meste af mit liv på at udforske, hvad mine evner skulle bruges på i livet.
 Istedet for en paparazziregn af ‘selfies’ fandt jeg hurtigt ud af, hvor kameraet skulle rettes – mod mine medmennesker og de foranderlige omgivelser.
Når jeg ikke tager billeder, finder du mig surfe på den lokale strand i løkken eller i “Cold Hawaaii” og når muligheden er der, udforskes mine omgivelser eller tiden tilbringes sammen med min familie og mine nærmeste venner.”

EKSPERTISE

I en hurtig branche med mange om buddet vil jeg differentierer mig på tæt kundekontakt, professionel rådgivning og sikker sans for kvalitet, detalje og finish.

Mit arbejde fokuserer på at fange et øjeblik, uanset om det er et portræt, livsstilbilleder eller bare det perfekte lys.

Altid eksperimentere med nye teknikker, jeg er lige så komfortabel med analog som digital teknologi, og jeg kan bruge begge i henhold til projektets behov.

SKAL VI ARBEJDE SAMMEN ?

JEG VIL GERNE ARBEJDE SAMMEN MED DIG – vil du booke en portræt fotosession eller måske står du og mangler et kommercielt head-shot til din linkedIn profil eller CV.  – Måske skal du bruge nogle fede professionelle billeder til lancering af dit nye produkt ? – Så kan jeg hjælpe dig.

For at jeg kan hjælpe dig bedst muligt, har jeg brug for lidt info når du kontakter mig ang. en fotografering.  oplys mig gerne om :

  • Hvilken type billeder du har brug for: Privat/Business Portræt, Headshot/Profil-foto, Livsstil/Reklame-foto, udtryk, stil ?
  • Antallet af billeder ?
  • Hvilken målgruppe henvender du dig til ?
  • Hvor vil du gerne bruge dine billeder – I hvilken medie/r ?
  • Og sidst ! ? Hvornår vil du gerne fotograferes ?

 

KONTAKT

Jeg er tilgængelig for lokale projekter samt potentielle freelance og beskæftigelsesmuligheder og med basen i Aalborg, er jeg klar til at løse opgaver i  hele landet.
Brug kontaktformularen nederst på denne side, her kan du høre mere om mine satser/priser, tilgængelighed, planlægning og meget mere, eller bare for at sige hej ? ?

 

 

 

   “Bestig de høje bjerge, ikke så verden kan se dig, men så du kan se verden omkring dig”

–  Citat fra Morfar

“Vision er kunsten i at se, hvad der er usynligt for andre”

– Jonathan Swift

“UDEN KAMERAET”

Når jeg ikke laver billeder, finder du mig i at surfe de lokale bølger på vestkysten. Når muligheden er der, udforskes mine omgivelser til lands eller udenlands og tiden tilbringes sammen med min dejlige familie og venner og en god stor kop kaffe.

 

INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

SKAL VI ARBEJDE SAMMEN ? vil du booke en portræt fotosession eller måske står du og mangler et kommercielt head-shot til din linkedIn profil eller CV. - Måske skal du bruge nogle fede professionelle billeder til lancering af dit nye produkt ? - Så kan jeg hjælpe dig.

7 + 2 =